Training en coaching op maat van bedrijven

Training en coaching op maat van bedrijven

In de bedrijfswereld wordt het belang van een goede communicatie vaak onderschat. Conflicten binnen teams, misverstanden op de werkvloer, weerstand tegen beslissingen van hogerop… Stuk voor stuk situaties waar (slechte) communicatie vaak een groot aandeel in heeft. De manier waarop we met elkaar in dialoog gaan heeft een belangrijke impact op de werksfeer, de productiviteit én dus ook de resultaten.

ULIYA biedt een aanpak op maat van bedrijven, zowel op individueel als op teamniveau, zowel voor medewerkers als voor leidinggevenden. Dit kan gaan van het aanleren van basiscommunicatievaardigheden, zoals presentatietechnieken en assertiviteit, tot het verfijnen van specifieke skills, zoals communiceren met meer zelfvertrouwen (“boost your confidence”) en omgaan met andere gedragstypologieën.

ULIYA staat voor een resultaatgerichte aanpak volgens een specifiek stappenplan. Samen stippelen we een duidelijk traject uit met concrete actiepunten voor alle betrokken partijen. In bepaalde (groei)fases van een bedrijf kan een intensieve begeleiding aan de orde zijn:

  • Overname of fusie
  • Wissel van leidinggevende
  • Reorganisatie
  • Aanhoudende conflicten binnen teams

Wil u meer informatie over ons aanbod op maat van bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

Contacteer ons