Training

ULIYA biedt professionele communicatietrainingen aan voor bedrijven, vrije beroepen, paramedici en particulieren, zowel individueel als in teamverband. Hoe communiceer ik met meer zelfvertrouwen? Hoe presenteer ik voor een grote groep? Hoe ga ik om met weerstand? Samen werken we een opleiding uit op maat, in-company of op locatie. Of maak je keuze uit ons breed aanbod aan interactieve workshops, die je hiernaast terugvindt.

Interactief en praktijkgericht

Onze trainingen zijn steeds interactief, persoonlijk en op maat van jouw specifieke doelstellingen. Geen theoretisch eenrichtingsverkeer, wel praktische oefeningen gebaseerd op dagdagelijkse situaties. Na afloop ga je naar huis met concrete actiepunten waar je meteen mee aan de slag kan.

Van theorie naar praktijk met coaching op maat

Zit de training erop? ULIYA helpt je om wat je geleerd hebt verder in de praktijk om te zetten. Een goede begeleiding is een essentieel onderdeel van onze aanpak. Een ervaren coach die naast je staat en samen met jou je werkpunten aanpakt volgens een concreet actieplan. Dat is waar ULIYA voor staat.

Wil je graag meer info over onze interactieve workshops? Klik hiernaast op de training van jouw keuze of neem meteen contact met ons op.

Meer weten over ons trainingsaanbod?

Contacteer ons