Training en coaching voor paramedici

Open communicatie voor een betere zorg

De zorgsector is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd. Een verhoogde werkdruk en nieuwe technologieën zijn de uitdagingen die zich de komende jaren verder zullen doorzetten. Om ervoor te zorgen dat mensen gemotiveerd blijven en hun werk met plezier blijven doen, is een duidelijke en open communicatie essentieel.

De zorg vraagt om een zeer specifieke manier van communiceren. Communicatie met respect en vertrouwen. Luisteren zonder te oordelen, met inzicht in het gedrag en de communicatie van de ander. Als paramedicus werk je vanuit een roeping, een passie. Verwachtingen en emoties spelen dan ook een erg belangrijke rol.

Vanuit een jarenlange ervaring in de sector wil ULIYA paramedici inspireren en hen tools aanreiken om beter te communiceren op de werkvloer, en daarbuiten. Wie sterk in zijn schoenen staat en zich goed voelt in zijn vel, zorgt ook beter voor anderen…

Professionele training en coaching kan in verschillende situaties een oplossing bieden:

  • De communicatie binnen een team verloopt stroef
  • Door veranderingen op een afdeling ontstaat er onrust en onzekerheid
  • Er is een gebrek of tekort aan communicatie

ULIYA biedt een begeleiding aan op maat. Dat kan gaan van het aanleren van basiscommunicatievaardigheden tot het verfijnen van specifieke skills of de aanpak van concrete actiepunten. Individueel of in team.

Wil je meer informatie over ons aanbod voor paramedici? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.