Resultaatgerichte en persoonlijke coaching

Coaching

Van theorie naar praktijk volgens een concreet actieplan

Je volgde een opleiding, workshop of webinar rond leidinggeven, presentatietechnieken, assertiviteit of een ander communicatie-gerelateerd thema. Vol goede moed ben je van plan om er deze keer echt werk van te maken. Maar eenmaal je er na afloop mee aan de slag gaat, wil het niet lukken. Tijdsgebrek, onzekerheid, twijfel… Wat de reden ook is, je hebt het gevoel dat je de kennis en inzichten die je hebt opgedaan, niet in de praktijk kan omzetten. En dat is jammer.

Een goede begeleiding, zowel op individueel als op teamniveau, is daarom een essentieel onderdeel van onze aanpak. Een ervaren coach die naast je staat en samen met jou je werkpunten aanpakt volgens een concreet actieplan. Dat is waar Uliya voor staat.

Individuele coaching

Tijdens deze een-op-een begeleiding focussen we op een specifieke doelstelling die de medewerker wil bereiken. In nauw overleg met de leidinggevende werken we naar dat doel aan de hand van een duidelijk traject. Met concrete actiepunten gaan we aan de slag in de dagelijkse praktijk.

Teamcoaching

Binnen teams spelen heel wat factoren die een invloed hebben op de prestaties van de groep en het welbevinden van elk groepslid. Hoe ga je in dialoog met elkaar, wat doe je met conflicten tussen teamleden? Aan de hand van gedragstypologieën krijg je inzicht in het gedrag van de ander en leer je er op een constructieve manier mee omgaan. Een ervaren coach begeleidt het volledige team in de praktijk en volgt de werkpunten verder op.

Managementcoaching

Bij Uliya bieden we een specifiek traject aan op maat van managers. Leidinggeven is een uitdaging. Het vergt inspanning en flexibiliteit en gaat vaak gepaard met onzekerheid. Wij ondersteunen je graag bij de resultaatgerichte aanpak van jouw werkpunten, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Lees hier meer over onze aanpak rond managementcoaching.

Zet jij de theorie om in de praktijk?

Contacteer ons