Professionele communicatietraining en coaching

ULIYA Training en Coaching

ULIYA Coaching en Training is de actieve ruggensteun voor bedrijfsleiders, leidinggevenden en medewerkers die vooruit willen én die hier concreet werk willen van maken samen met een expert. Een expert die hen uitdaagt in hun dagelijkse communicatie en in hun leiderschap.

We bieden professionele en praktijkgerichte communicatietraining en coaching met de nadruk op een resultaatgerichte en persoonlijke aanpak. We gaan hierbij steeds te werk volgens een uniek stappenplan en maken gebruik van internationaal erkende tools.

Tijdens interactieve workshops ga je op een praktische en doelgerichte manier aan de slag met concrete situaties. Je leert presenteren voor een groep, omgaan met weerstand, bewuster en resultaatgericht communiceren… Na afloop pakken we samen je werkpunten aan volgens een concreet actieplan en zetten we de theorie om in de praktijk in een coaching traject op maat.

Bedrijven, vrije beroepen en paramedici, individueel of in teamverband, kunnen bij ons terecht. Daarnaast hebben we ook een specifiek aanbod managementcoaching voor leidinggevenden.

Meer weten over ULIYA?

Contacteer ons